Bibliotheek Noord-Veluwe en de gemeente Elburg geven een computercursus, de daarbij behorende werkboeken en een abonnement voor 3 maanden op de bibliotheek cadeau aan inwoners van de gemeente Elburg. Je kunt kiezen tussen de eerste module van een computercursus of de gehele cursus Digisterker.

Geen of nauwelijks computer-ervaring
De computercursus (5 lessen) is geschikt voor jou als je geen of nauwelijks ervaring hebt met het gebruik van een computer.
Voor de cursus Digisterker (4 lessen) moet je al kunnen werken met het toetsenbord en de muis. Ook moet je thuis over internet beschikken en een mailadres hebben.

Woensdagochtend
De computercursus is op woensdagochtend en gaat van start op 15 september. De cursus Digisterker is op donderdagochtend en gaat van start op 16 september. De cursussen worden gegeven in de Bibliotheek in Elburg.

Aanmelden tot 1 augustus (maar vol is vol)
Bel of app naar 06-57532386  om je aan te melden. Dat is het nummer van het Taalpunt. Spreek altijd je naam en telefoonnummer in en vertel naar welke cursus jouw voorkeur uitgaat. Mailen kan ook:
taalpuntelburg@bibliotheeknoordveluwe.nl. Aanmelden kan tot 1 augustus. Maar… vol is vol, het aantal weg te geven plekken is beperkt.

Meer informatie over de cursussen kun je krijgen via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl, via de servicebalie in de Bibliotheek in Elburg of telefonisch via 0525-683191 (bibliotheek Elburg).

Lees ook deze artikelen: